Кулинарен карвинг - Трета част
Вече сме ви срещали с изкуството, наречено кулинарен карвинг. Продължаваме да ви показваме красивите му плодове, защото те наистина са уникални и заслужават вниманието ни. Вижте как една краставица, обикновен домат или зелка се превръщат в невероятни произведения на изкуството - нежни лилии, ефектни букети, оригинални декорации за ястията и още какво ли не.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
РОЖКОВ НА ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
ОРИЗОВО НИШЕСТЕ 100 г ЗДРАВНИЦА
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
БАЛАДА ЗА ГЕОРГ ХЕНИХ - ВИКТОР ПАСКОВ - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Скоруша
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Методи за лечение на анорексия
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Регулация на слюноотделянето
- Гозбите на бабите по света - Пета част
- Сладък картоф
- Явор, Обикновен явор
- Лапад, Обикновен лапад, Лопуш
Коментари към Кулинарен карвинг - Трета част