Кулинарен карвинг - Втора част
"Плодово-зеленчуковата резба" винаги впечатлява със своята красота и оригиналност. Изкуството, наречено кулинарен карвинг, е професионално изрязване на фигури от различни хранителни продукти, както вече го представихме в първата част на статията. Във втората част ще ви покажем още шедьоври. Насладете им се...
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РОЖКОВ НА ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
ОРИЗОВО НИШЕСТЕ 100 г ЗДРАВНИЦА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
ДОМИНА - Л. С. ХИЛТЪН - ХЕРМЕС
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Скоруша
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Методи за лечение на анорексия
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Регулация на слюноотделянето
- Гозбите на бабите по света - Пета част
- Сладък картоф
- Явор, Обикновен явор
- Лапад, Обикновен лапад, Лопуш
Коментари към Кулинарен карвинг - Втора част