Кулинарен карвинг
Карвинг се нарича изкуството да се изрязват и оформят красиви предмети от храна. То е познато на всеки уважаващ себе си кулинар. Но някои майстори просто надминават себе си, създавайки невероятни форми от плодове и зеленчуци. Убедете се сами...

















Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
МЪЖЪТ ОТ КОНСТАНТИНОПОЛ - ЖОЗЕ РОДРИГЕШ ДУШ САНТУШ - ХЕРМЕС
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Седефена гъба, Снежанка
- Скоруша
- Тамарило
- Хранене през тръба
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Избягване на киселинни храни
- Турта, Тагерис, Тагетес
Коментари към Кулинарен карвинг