Кулинарен карвинг

Карвинг се нарича изкуството да се изрязват и оформят красиви предмети от храна. То е познато на всеки уважаващ себе си кулинар. Но някои майстори просто надминават себе си, създавайки невероятни форми от плодове и зеленчуци. Убедете се сами...
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
ГРАНИЧНО / БЕЗГРАНИЧНО - ЕЛЕНА ОЛИМПИЕВА - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Домат
- Скоруша
- Тамарило
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Избягване на киселинни храни
- Розмарин, Бабин косъм, Ливанче
- Турта, Тагерис, Тагетес
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
Коментари към Кулинарен карвинг