Коктейл Мимоза с шампанско
Необходими продукти:
- 40 милилитра шампанско
- 40 милилитра прясно изцеден сок от портокал
- 50 грама лед на кубчета
- 5 грама портокалова кора или резен от цитруса
Начин на приготвяне:
Напълнете чаша за шампанско с лед, след 2-3 минути го изсипете. Друг начин да изстудите съда е, като го приберете за кратко в хладилната камера.
Налейте охладения цитрусов сок в чашата, добавете шампанското и разбъркайте.
Украсете коктейла с настъргана кора от портокал или с резенчета от плода.
Наздраве!
Източник: alcofan.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УРИАЖ ROSELIANE ПОЧИСТВАЩ ФЛУИД ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 250 мл.
РУБОРИЛ EXPERT M ГЕЛ - КРЕМ ПРОТИВ ЗАЧЕРВЯВАНИЯ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 40 мл ISISPHARMA
РУБОРИЛ EXPERT S КРЕМ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РОЗАЦЕЯ 40 мл.
ДЕРМЕДЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ 30 мл.
ЛИЕРАК СУПРА РАДИАНС НОЩЕН КРЕМ 50 мл
Безплатна доставка за България!ЛАВ БЮТИ & ПЛАНЕТ ДУШ ГЕЛ С КОКОС И МИМОЗА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Мимоза, Срамежлива мимоза
- Пунш от шампанско и ром с цитруси
- Десерт от желирано шампанско
- Новогодишен коктейл от шампанско с нар и круши
- Коктейл "Синьо шампанско"
- Придайте блясък на косата си с шампанско
- Направете си детоксикираща маска от шампанско, глина и сметана
- Студен пунш от лимони и портокали с шампанско
- Коктейл с шампанско и къпинов сироп
- Върнете вкуса на разгазираното шампанско със стафида
Коментари към Коктейл Мимоза с шампанско