Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Добре е да знаете ... Любопитни факти от кулинарния свят Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част

Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част

от 18 фев 2014г., обновено на 09 март 2017г.
Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Това, което ще видите сега, е съвсем обикновена храна. Необикновен е начинът, по който тя е "конструирана", преди да бъде поднесена. Някои от вариантите вероятно не са особено подходящи да се сложат на масата, но пък самото хрумване заслужава внимание. Вижте предложенията ни за поднасяне на храната по оригинален начин и преценете сами...

Още по темата:
  • Да заместим едни продукти с други - II част Да заместим едни продукти с други - II част
  • Да заместим едни продукти с други - I част Да заместим едни продукти с други - I част
  • Кратък речник на готварските термини Кратък речник на готварските термини
  • Термичната обработка на продуктите и течната среда, в която се приготвят Термичната обработка на продуктите и течната среда, в която се приготвят
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
14.90лв.

ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА

МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
19.90лв.

МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА

НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г
60.80лв.

НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г

БИОТОНА БИО СУПЕР БУУСТ 150 г
43.50лв.

БИОТОНА БИО СУПЕР БУУСТ 150 г

ТАПИОКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
6.50лв.

ТАПИОКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА

БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г
2.99лв.

БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г

Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част
    www.framar.bg 
    на 19 June 2025 в 00:27
    Коментирайте "Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Добре е да знаете ...
  • Любопитни факти от кулинарния свят
  • Хранене през тръба
  • Регулация на слюноотделянето
  • Диета с ниско съдържание на мазнини
  • Пробиотици
  • Методи за лечение на анорексия
  • Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
  • Течна диета
  • Банан
  • Калина, Офика
  • Избягване на киселинни храни
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2093 дни, 8 часа и 40 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2206 дни, 12 часа и 50 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 5 дни, 8 часа и 10 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 5 дни, 15 часа и 11 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 9 дни, 7 часа и 28 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 10 дни, 6 часа и 54 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

СНБ ГУАВА СКРАБ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 300 мл

КОЗМЕТИЧЕН ВАЗЕЛИН 30 мл ДЖАНКАР

ОРАЛЕН ДУШ B.WELL УСТНА ХИГИЕНА TH-917 64057

АДАПТЕР ЗА ЕЛ.АПАРАТ B WELL TH-75 64038

АДАПТЕР ЗА ЕЛ.АПАРАТ B WELL MED-51 64037

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ТРАМАДОЛ КОМБО таблетки 37.5 мг / 325 мг * 20 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 14:32:12

АГНЕС таблетки * 60 ФОРТЕКС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 14:28:07

ТРАМАДОЛ КОМБО таблетки 37.5 мг / 325 мг * 20 СТАДА

Коментар на: Ния от 18 юни 2025г. в 14:21:04

АГНЕС таблетки * 60 ФОРТЕКС

Коментар на: Яна от 18 юни 2025г. в 12:44:04

КВАМАТЕЛ табетки 40 мг * 14

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 11:27:18
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival