Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част
Това, което ще видите сега, е съвсем обикновена храна. Необикновен е начинът, по който тя е "конструирана", преди да бъде поднесена. Някои от вариантите вероятно не са особено подходящи да се сложат на масата, но пък самото хрумване заслужава внимание. Вижте предложенията ни за поднасяне на храната по оригинален начин и преценете сами...













Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
ПЮР НУТРИШЪН ПРОТЕИН ПАЛАЧИНКИ 454 г
ЛАЙКА КУТИЯ ЗА ВАКУУМИРАНЕ модел VT3304
ДАРОВИТА АМАРАНТ 250 г
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- 6 причини защо винаги сте гладни
- Най-добрите храни за диабетици
- Хранене през тръба
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Как да "храним" слезката (далака)
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Втора част