Зеленчукова салата с яйце, рулца от раци и топено сирене

Необходими продукти:
100 грама рулца от раци
1 твърдо сварено яйце
топено сирене на вкус
1 малка краставица
1 малък домат
сол и други подправки на вкус
майонеза също на вкус, но не прекалявайте с количеството
Начин на приготвяне:
Сварете яйцето твърдо и го обелете, когато се охлади. След това нарежете рулцата от раци, яйцето, топеното сирене, домата и краставицата на приблизително еднакви по размер парчета (може на кубчета или краставицата да нарежете на кръгчета, например).
Смесете всички подготвени продукти в подходящ съд и сложете малко майонеза. Овкусете със сол и други подправки по ваш избор, след което разбъркате.
Апетитната салата е готова.
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Рататуй с фасул и полента
- Да нахраним очите си - препоръки за остро зрение
- Тридневна диета със зеленолистни
- Пригответе си зеленчуци на пара, без необходимия уред
- Направете си разтвор за почистване на плодовете и зеленчуците от химичните вещества
- Зеленчукова салата с булгур и ароматен чеснов сос
Коментари към Зеленчукова салата с яйце, рулца от раци и топено сирене