Запечени мини бургери с яйце и кашкавал
 
    Необходими продукти:
2 питки хляб
2 яйца
30 грама кашкавал
30 милилитра олио
1 чаена лъжица кетчуп
Начин на приготвяне:
Вземете 2 формички за мъфини и ги подмажете с олио. Чукнете във всяка по 1 яйце, като се постараете жълтъците да останат цели. Загрейте фурната до 220 градуса и изпечете яйцата до готовност.
Разрежете питките хоризонтално на две части и ги изпечете до зачервяване в сух тиган, като ги поставите с разреза надолу. Ако предпочитате, може да използвате малко масло при запичането на хляба.
Когато извадите яйцата от фурната, нека се охладят малко и поставете по 1 жълтък върху долната част на питките, които предварително сте намазали с малко кетчуп. Поръсете с настърган кашкавал и затворете бургерите с останалите две половинки хляб.
Изпечете ги в сух тиган, като притиснете към дъното. Около 5 минути за достатъчни, или задръжте, докато кашкавалът се разтопи.

Поднесете бургерите горещи.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Класически сос за хамбургери
- Sky Optic Бургас
- Бургер със зеленчуци, кюфте от киноа и сос
- Домашни питки за хамбургер
- Пухкави джобчета с бирено тесто, пуешко и кашкавал
- Бургер със свинско бонфиле, сос Айоли и салата от резене
- Бургер от сладък картоф по мексикански
- Японският отговор на хамбургера или какво е това бао-обяд?
- Чипсовете и хамбургерите увреждат мозъка
- Хибридът суши бургер е реалност и е по-апетитен, околкото можем да си представим





Коментари към Запечени мини бургери с яйце и кашкавал