Запечени мини бургери с яйце и кашкавал

Необходими продукти:
2 питки хляб
2 яйца
30 грама кашкавал
30 милилитра олио
1 чаена лъжица кетчуп
Начин на приготвяне:
Вземете 2 формички за мъфини и ги подмажете с олио. Чукнете във всяка по 1 яйце, като се постараете жълтъците да останат цели. Загрейте фурната до 220 градуса и изпечете яйцата до готовност.
Разрежете питките хоризонтално на две части и ги изпечете до зачервяване в сух тиган, като ги поставите с разреза надолу. Ако предпочитате, може да използвате малко масло при запичането на хляба.
Когато извадите яйцата от фурната, нека се охладят малко и поставете по 1 жълтък върху долната част на питките, които предварително сте намазали с малко кетчуп. Поръсете с настърган кашкавал и затворете бургерите с останалите две половинки хляб.
Изпечете ги в сух тиган, като притиснете към дъното. Около 5 минути за достатъчни, или задръжте, докато кашкавалът се разтопи.
Поднесете бургерите горещи.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Take a walk down the Burger Boulevard - да си поговорим за бургери
- Класически сос за хамбургери
- Домашни питки за хамбургер
- Хамбургер с телешко кюфте, карамелизиран лук и гъби
- Съдържат ли хамбургерите месо? Не съвсем
- Бургери с пуешко месо
- Оризови бургери с пилешко филе и соев сос
- Бургер със свинско бонфиле, сос Айоли и салата от резене
- Хибридът суши бургер е реалност и е по-апетитен, околкото можем да си представим
- Хавайски бургер
Коментари към Запечени мини бургери с яйце и кашкавал