Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Задушено пилешко във вино и коняк с маслини, домати и гъби

Задушено пилешко във вино и коняк с маслини, домати и гъби

от 28 дек 2015г.
Задушено пилешко във вино и коняк с маслини, домати и гъби - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

1 пиле или използвайте пилешко месо по ваш избор
3 супени лъжици брашно
3 супени лъжици масло
2 супени лъжици олио
3 супени лъжици коняк
4 домата
щипка майорана (2 грама)
1 чаена чаша сухо бяло вино
2 скилидки чесън
250 грама пресни гъби
1 дафинов лист
50 грама нарязани зелени маслини
2 супени лъжици ситно нарязан магданоз
сол и смлян черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Разрежете пилето на порции, оваляйте ги в брашното, което сте подправили със сол и смлян черен пипер, след което запържете в нагорещена смес от маслото и олиото. Прибавете дафиновия лист, чесъна, щипка майорана, настърганите или нарязани домати, налейте виното и коняка. Затворете съда с капак и оставете продуктите да се задушават на слаб огън в продължение на 25 минути. След това сложете нарязаните гъби и зелени маслини, 10 минути по-късно свалете ястието от котлона, поръсете с магданоз и поднесете с препечен бял хляб.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Многопластова салата с пилешко, яйца и гъби Многопластова салата с пилешко, яйца и гъби
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Колко време да варим различните видове гъби? Колко време да варим различните видове гъби?
  • Гъби с чушки и лук, задушени във вино Гъби с чушки и лук, задушени във вино
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв. / 10.23 €

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
2.30лв. / 1.18 €

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г

МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
88.02лв. / 45.00 €

МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г

ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
5.60лв. / 2.86 €

ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г

ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
5.60лв. / 2.86 €

ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г

ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
3.20лв. / 1.64 €

ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г

Коментари към Задушено пилешко във вино и коняк с маслини, домати и гъби

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Задушено пилешко във вино и коняк с маслини, домати и гъби
    www.framar.bg 
    на 23 August 2025 в 09:45
    Коментирайте "Задушено пилешко във вино и коняк с маслини, домати и гъби"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
  • Лекува ли пилешката супа простуда и настинка
  • Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Пилешки късчета, запечени със сладки картофи и броколи
  • Пържени пилешки трътки с подправки
  • Месо на токачка
  • Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
  • Колко време да варим различните видове гъби?
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Здравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чумаЗдравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чума

Здравните власти в САЩ докладваха за американец, заразен с чума

от 22 авг 2025г.Прочети повече
Лекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяванеЛекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяване

Лекари в Китай спасиха мъж с вътрешно обезглавяване

от 22 авг 2025г.Прочети повече
Кои лекарства причиняват синини?Кои лекарства причиняват синини?

Кои лекарства причиняват синини?

от 22 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 37 дни, 20 часа и 27 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 42 дни, 23 часа и 49 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХАЛЕК КАПАН КЪЩИЧКА ЗА ХЛЕБАРКИ

СОРИА НАТУРАЛ БЯЛ ТРЪН ЕКСТРАКТ 50 мл

ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО капсули 500 мг * 100 NATURE'S WAY

СУОНСЪН ТОНАЛИН CLA капс. * 100 SWU681

СОЛГАР ВИТАМИН А таблетки 5000 IU * 100

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:35:25

СЕРОКСАТ таблетки 20 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:35:16

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 150 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:32:30

МАГНЕЗИЕВ БИСГЛИЦИНАТ капсули 200 мг * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 авг 2025г. в 17:32:11

ПРОФИХОЛ ПЛЮС таблетки * 30

Коментар на: Георги от 22 авг 2025г. в 16:56:43
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival