Задушени гъби с грах и чесън

Необходими продукти:
200 грама пресни гъби
100 грама грах
1 супена лъжица настърган джинджифил
3 скилидки чесън
1 глава лук
1 чаена лъжица смлени зърна кориандър
1 чаена лъжица семена кимион
1 чаена лъжица чили на прах
2 супени лъжици олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте олиото, в него изсипете джинджифила, нарязаните на ситно лук и чесън. Запържете и добавете кимиона, кориандъра, чилито и сол. Разбъркайте хубаво всичко, прибавете нарязаните гъби и граха. Задушете ястието до готовност и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА НА КОСАТА БЕЗ ОТМИВАНЕ 50 мл
Нов ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ОСТРОВИТ ХРОМ таблетки 200 мкг * 90
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЛЮКСЕОЛ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА ОБЕМ 150 мл
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Жълт сух грах
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Свинско с гъби в сметана
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
- Пастет от зелен боб и грах
- Салата от грах с лук и яйца
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
Коментари към Задушени гъби с грах и чесън