Задушени гъби с грах и чесън
Необходими продукти:
200 грама пресни гъби
100 грама грах
1 супена лъжица настърган джинджифил
3 скилидки чесън
1 глава лук
1 чаена лъжица смлени зърна кориандър
1 чаена лъжица семена кимион
1 чаена лъжица чили на прах
2 супени лъжици олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте олиото, в него изсипете джинджифила, нарязаните на ситно лук и чесън. Запържете и добавете кимиона, кориандъра, чилито и сол. Разбъркайте хубаво всичко, прибавете нарязаните гъби и граха. Задушете ястието до готовност и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РИЪЛИ ХЕЛТИ КОРДИЦЕПС капсули * 60
ОСТРОВИТ ВЕГЕ ПРОТЕИН БЛЕНД 700 г
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 200 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Гъби портобело
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Пържени гъби със сметана и лук
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Бобови култури
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Зърнеста копринка
- Жълт сух грах
Коментари към Задушени гъби с грах и чесън