Задушени гъби с грах и чесън

Необходими продукти:
200 грама пресни гъби
100 грама грах
1 супена лъжица настърган джинджифил
3 скилидки чесън
1 глава лук
1 чаена лъжица смлени зърна кориандър
1 чаена лъжица семена кимион
1 чаена лъжица чили на прах
2 супени лъжици олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте олиото, в него изсипете джинджифила, нарязаните на ситно лук и чесън. Запържете и добавете кимиона, кориандъра, чилито и сол. Разбъркайте хубаво всичко, прибавете нарязаните гъби и граха. Задушете ястието до готовност и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ прах 81 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!АЛОКСИ ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Свинско с гъби в сметана
- Пържени гъби със сметана и лук
- Зелен грах – хранителен състав и ползи за здравето
- Двуспорова печурка
- Зелена мухоморка, Пакостница
- Пилешка супа с гъби, грах и горчица
- Грахово брашно
- Гъби на фурна с лук и кашкавал
- Печени гъби с мащерка и чесън
- Гъбено песто с орехи и пармезан
Коментари към Задушени гъби с грах и чесън