Жабешки бутчета с масло, розмарин и копър
Необходими продукти:
- 500 грама почистени жабешки бутчета
- 60 грама краве масло
- сол, черен пипер
- сок от половин лимон
- 1 стрък пресен розмарин
- няколко стръка пресен копър
- 2 скилидки чесън, пресовани
- 1 супена лъжица бяло вино
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и запържете бутчетата в сгорещено масло. Добавете сол, черен пипер от сок от лимон. Сложете стръкчето розмарин, виното и чесъна, разбъркайте и задушете за 15 минути.
Охладете, разпределете ястието в чинии и поръсете с пресен копър. Гарнирайте с резенчета лимон и поднесете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: onmilwaukee.com
Още по темата:
Коментари към Жабешки бутчета с масло, розмарин и копър