Домашен течен шоколад

Необходими продукти:
- 150 грама инстантно мляко
- 200 милилитра прясно мляко
- 5-6 супени лъжици какао
- 250 грама захар
- 200 милилитра вода
- 120 грама масло
Начин на приготвяне:
Смесете прясното мляко и захарта, сипете в тенджера, оставете да заврат и добавете маслото, сухото мляко и какаото. Разбъркайте динамично, докато се смесят всички съставки. Прецедете сместа, разсипете в херметически бурканчета, изстудете и на божествения вкус се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.kiwilimon.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД КОЛАГЕНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 8000 мг на прах 225 г
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Мокър шоколадов сладкиш без яйца
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Студено мляко с шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
Коментари към Домашен течен шоколад