Веган топченца с лимонови корички и лавандула

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша индийско кашу
- 1 супени лъжици кокосово брашно
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 1/2 супена лъжица кокосово масло
- 1 чаена лъжичка екстракт от лавандула
- 1 супена лъжица настъргана лимонова кора
- 2-3 сушени фурми
- 1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
- щипка морска сол
Начин на приготвяне:
Застелете тавичка с хартия за печене. В блендер сложете кашуто и го смелете. Прибавете останалите съставки и разбийте до получаването на еднородна смес.
С помощта на лъжичка загребете и оформете топчета. Подредете ги върху тавичката и замразете за 15-20 минути. Поднесете, подредени в плато и поръсете с лимонови корички.
Да ви е сладко!
Източник: www.onegreenplanet.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРМОЛИС БОНБОНИ без захар 75 г
БОНБОНИ ПРОТИВ КОМАРИ БОДИ ГАРД С ЛАВАНДУЛА 50 гр.
БОНБОНИ ЛУКЧЕТА ГАЛИ СТОМАХЧЕ 75 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ със захар 75 г
БОНБОНИ ЛУКЧЕТА МЕДЕНИ 75 г
ДОКТОР ТАЙС БОНБОНИ СЪС САЛВИЯ И ПОРТОКАЛ + ВИТАМИН C * 26
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Как да си направите маска за сън с аромат на лавандула
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Използвайте лавандула, за да успокоите тялото и душата
- Облекчете кожните изгаряния с мед и етерично масло от лавандула
- Ванилов сладолед с лавандула
- Масло от лавандула
- Преборете акнето и белезите по кожата с лавандулово масло
- Веган шишчета с тофу и праз
- Бонбони от сушени плодове
- Здравословна веган майонеза
Коментари към Веган топченца с лимонови корички и лавандула