Веган топченца с лимонови корички и лавандула

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша индийско кашу
- 1 супени лъжици кокосово брашно
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 1/2 супена лъжица кокосово масло
- 1 чаена лъжичка екстракт от лавандула
- 1 супена лъжица настъргана лимонова кора
- 2-3 сушени фурми
- 1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
- щипка морска сол
Начин на приготвяне:
Застелете тавичка с хартия за печене. В блендер сложете кашуто и го смелете. Прибавете останалите съставки и разбийте до получаването на еднородна смес.
С помощта на лъжичка загребете и оформете топчета. Подредете ги върху тавичката и замразете за 15-20 минути. Поднесете, подредени в плато и поръсете с лимонови корички.
Да ви е сладко!
Източник: www.onegreenplanet.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРМОЛИС БОНБОНИ без захар 75 г
БОНБОНИ ПРОТИВ КОМАРИ БОДИ ГАРД С ЛАВАНДУЛА 50 гр.
БОНБОНИ ЛУКЧЕТА ГАЛИ СТОМАХЧЕ 75 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ със захар 75 г
БОНБОНИ ЛУКЧЕТА ЕВКАЛИПТ 75 г
КАНТАРЕУС ОРАЛ дъвчащи бонбони * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Бонбони от сушени плодове
- Бонбони орео с шоколад
- Лавандулово масло облекчава болка в ставите и заздравява кожата
- Медени фъстъковки с тиквени и сусамови семена
- Лавандула
- Как да направим полезни дъвки за децата в домашни условия?
- Лимонови бонбони с кокос и крема сирене
- Веган наденички
- Бонбони от сушени кайсии и слънчогледови семена
- Шоколадов тарт с горски плодове и лешници
Коментари към Веган топченца с лимонови корички и лавандула