Японски десерт с шоколад

Необходими продукти:
2 яйца
1/2 чаена чаша захар
1/2 чаена лъжица сода
1/4 чаена чаша вода
1 супена лъжица мед
1 чаена чаша брашно
2 блокчета разтопен шоколад
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата със захарта. Смесете содата с водата и налейте при разбитите яйца. Смесете брашното с меда, замесете тесто. Загрейте мазнина. Разделете тестото на 4 части и оформете палачинки. Изпържете ги до златисто от двете страни. След това намажете двете от тях с разтопения шоколад и отгоре покрийте с останалите две, за да се получат два сладки сандвича.
Десертът е готов.
Вместо шоколад може да използвате всякаква плънка, каквато предпочитате, също картофено или грахово пюре, дори бекон.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Млечен кокосов кекс
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Шоколадов кекс без яйца и мляко
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Хората, болни от рак, трябва да избягват шоколада
- Грис с орехи и ябълки
- Домашен млечен шоколад
Коментари към Японски десерт с шоколад