Яйца с бекон и лук

Необходими продукти:
8 яйца
0,5 чаша прясно мляко
120 грама бекон
1 голяма глава лук (може и зелен)
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на кубчета и го запържете леко с нарязания лук. След това прибавете разбитите яйца, млякото, разбъркайте и изпържете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пържени яйца с кайма и домати
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Пълнени панирани яйца
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Подлучени яйца в сос от домати и чушки
- Рохки яйца на очи с хрупкава коричка
- Яйца с кашкавал, лук и домати в бекон на фурна
Коментари към Яйца с бекон и лук