Яйца с бекон и лук

Необходими продукти:
8 яйца
0,5 чаша прясно мляко
120 грама бекон
1 голяма глава лук (може и зелен)
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на кубчета и го запържете леко с нарязания лук. След това прибавете разбитите яйца, млякото, разбъркайте и изпържете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пържени яйца с кайма и домати
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Пържени яйца с колбас и картофи
- Бъркани яйца с шунка, домати и чушки
- Яйца с картофи и шунка на тиган
- Задушени яйца по гръцки
- Перфектните бъркани яйца /рецепта със снимки/
- Задушени зеленчуци с яйца и кашкавал
Коментари към Яйца с бекон и лук