Шоколадово-кокосов пудинг с лешници и фурми

Необходими продукти:
400 милилитра кокосово мляко
5 супени лъжици какао на прах
3-4 фурми
2 супени лъжици семена чиа
щипка сол
нарязани лешници
Начин на приготвяне:
Налейте кокосовото мляко в съда на блендер, прибавете какаото на прах, щипка сол, сложете 3-4 фурми без костилки и семената чиа. Разбийте всичко до еднородност и приберете в хладилника за минимум 2 часа.
Поднесете пудинга поръсен с нарязани лешници или полейте с любим топинг.
Десертът се съхранява в хладилник до 2 дни.
Добър апетит!
Снимка: kitchenmag.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИКС ЗА ПУДИНГ С РОЖКОВ И КОКОС 50 г ЗДРАВНИЦА
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
МИКС ЗА ПУДИНГ С БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ 50 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Лешник - ползи и вреди
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Премахнете тъмните петна под мишниците с кокосово масло
- Брауни с шоколад и ягоди
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
Коментари към Шоколадово-кокосов пудинг с лешници и фурми