Шишчета от пилешки дробчета с ябълки на фурна

Необходими продукти:
500 грама пилешки дробчета
2-3 ябълки
2 супени лъжици масло
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешките дробчета, може да ги нарежете, ако предпочитате. Намажете ги с масло.
Ябълките нарежете на парчета с големина по ваш избор и почистете от сърцевината със семената.
Редувайки нанижете подготвените продукти на шишчета, поръсете ги със сол и смлян черен пипер.
Изпечете във фурната при 180-200 градуса, като периодично обръщате.
Поднесете ястието върху листа зелена салата.
Добър апетит!
Снимка: edazdorov.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ прах 81 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ ОРГАНИК 500 мл
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СЕПТОНА АНТИБАКТЕРИАЛНИ МОКРИ КЪРПИ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 60
ПЧЕЛЕН МЕД ОТ ЯБЪЛКОВ ЦВЯТ 500 г RUDIGER FELDT PRODUCTS
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с ябълки за 7 дни
- Пилешки дробчета с лук
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Шишчета от пилешки дробчета с ябълки на фурна