Шарлота с ябълки

Необходими продукти:
5 яйца
1 ч. ч. брашно
2 ябълки
1 ч. ч. захар
Начин на приготвяне:
Направете смес от яйцата и захарта. Разбийте с миксер, докато захарта се разтвори напълно, добавете брашното и отново разбийте добре.
Обелете ябълките, отстранете сърцевината им и ги нарежете на малки парчета.
Застелете формата, в която ще печете, с хартия за тази цел и изсипете ябълките. Върху тях излейте сместа от яйцата и брашното. Печете до готовност.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Тутманик
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Пригответе си полезно и вкусно желе от диня
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
Коментари към Шарлота с ябълки