Царевица на скара с бекон и масло
Необходими продукти:
- 6 кочана царевица
- 2 парчета бекон
- 120 грама сирене фета
- 1,5 супена лъжица масло
- зелени подправки на вкус (кориандър, магданоз)
Начин на приготвяне:
Намажете всеки кочан царевица с разтопеното масло и увийте във фолио. Сложете ги върху загрятата скара и обръщайте на всеки пет минути. Фолиото трябва напълно да покрива царевицата. Докато тя се пече, изпържете бекона (да стане хрупкав) и го сложете върху хартиена кърпа, за да се отцеди излишната мазнина. След това нарежете на ситно зелената подправка и отцедения бекон, а сиренето натрошете.
Свалете царевицата от скарата, махнете фолиото, напръскайте я с разтопено масло. Поръсете с парченца бекон, след това със сиренето и най-отгоре с магданоза.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 А ТЪМНО ПЕПЕЛЯВО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
АРОМАНДИСЕ ЕРИТРИТОЛ (ОТ ЦАРЕВИЦА) 300 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Руладини с бекон на фурна
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Мексиканска салата от царевица с фета и майонеза
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Царевица, Кукуруз
Коментари към Царевица на скара с бекон и масло