Фондю от сирене
Необходими продукти:
150 грама сирене грюер
100 грама ементал
1 литър сухо бяло вино
20 мл вишнев настой
1 ч. л. картофено нишесте
1 скилидка чесън
индийско орехче
Начин на приготвяне:
Обелете чесъна и с него натрийте стените на фондюто. Нишестето разтворете в 2 с. л. вино. Настържете сирената и ги сложете в съда. Налейте виното. Сложете всичко на котлона и оставете сместа да заври. Добавете подправки и останалите продукти. Поставете съда върху горелката.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
- Сос Бъфало
Коментари към Фондю от сирене