Сос от джинджифил

Необходими продукти:
1/4 чаша оризов оцет
1 супена лъжица настърган джинджифил
1/4 чаша олио
1 1/2 супена лъжица захар
сол и пипер по желание
Начин на приготвяне:
Смесете оцета, захарта и джинджифила и бъркайте до пълното разтваряне на захарта. След това прибавете олиото и разбийте старателно. Подправете със сол и пипер на вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНОЦЕТИ ДЕТОКС ОЦЕТ С КУРКУМА, ДЖИНДЖИФИЛ И КАНЕЛА 250 мл
УЕЙТ УЪРЛД ИНТЕНЗИВ КОЛОН КЛИЙНС капсули * 60
ВИНОЦЕТИ МАЛИНОВ ОЦЕТ 250 мл
ВИНОЦЕТИ БЯЛ ВИНЕН ОЦЕТ 250 мл
ВИНОЦЕТИ ЧЕРВЕН ВИНЕН ОЦЕТ 250 мл
БИОХЕРБА ГАЗ, МАС, ОЦЕТ ЛОСИОН ПРИ ВЪШКИ И ГНИДИ 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Лечение на ставни заболявания с ябълков оцет
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- E260 Оцетна киселина
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз
Коментари към Сос от джинджифил