Сангрия с червено вино и боровинки

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша пресни боровинки
- 1/2 портокал, нарязан
- 1/2 голяма ябълка, нарязана
- 1 бутилка червено вино /750 милилитра/
- 3 чаени чаши тоник
Начин на приготвяне:
- Изсипете боровинките в дълбока кана и леко ги притиснете с гърба на лъжица към стените на съда, за да се разпукат.
- Добавете резенчетата портокал и ябълка и разбъркайте.
- Залейте с виното, покрийте каната и я приберете в хладилника за през нощта.
- На следващия ден добавете тоника и разбъркайте добре.
- Поднесете сангрията студена, гарнирана с парченца плодове.
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Класическа испанска сангрия
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Сангрия от бяло вино с микс от ароматни плодове
- Безалкохолна сангрия с плодове
- Червеното вино може да намали възпалението при астма и ХОББ
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Сангрия от бяло вино с диня и пъпеш
- Коктейл от червено вино с канела, бадеми и джинджифил
- Пушачите могат да укрепят здравето си с червено вино
- Сангрия с бяло вино и диня
Коментари към Сангрия с червено вино и боровинки