Сангрия с червено вино и боровинки

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша пресни боровинки
- 1/2 портокал, нарязан
- 1/2 голяма ябълка, нарязана
- 1 бутилка червено вино /750 милилитра/
- 3 чаени чаши тоник
Начин на приготвяне:
- Изсипете боровинките в дълбока кана и леко ги притиснете с гърба на лъжица към стените на съда, за да се разпукат.
- Добавете резенчетата портокал и ябълка и разбъркайте.
- Залейте с виното, покрийте каната и я приберете в хладилника за през нощта.
- На следващия ден добавете тоника и разбъркайте добре.
- Поднесете сангрията студена, гарнирана с парченца плодове.
Наздраве!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
НАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Намалете вредния холестерол с червено вино и розмарин
- Класическа испанска сангрия
- Червено вино против холестерол
- Червеното вино може да намали възпалението при астма и ХОББ
- Ябълкова сангрия с бяло вино и канела
- Сангрия с червено вино и ябълки
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Червено вино
- Направете си подмладяваща маска за лице от червено вино, мед и яйце
Коментари към Сангрия с червено вино и боровинки