Салата от диня и пъпеш с моцарела и мед
Необходими продукти:
диня
пъпеш
моцарела
течен мед
пресен босилек
мъничко сол
Количествата определете според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Обелете динята и пъпеша, почистете от семената и нарежете плодовете на малки парчета или оформете топчета с помощта на подходяща лъжица.
Сложете ги в салатиера и прибавете нарязания пресен босилек. Ред е на топчетата моцарела и напръскайте всичко с течен мед. Подсолете съвсем мъничко и плодовата салата е готова.
Може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: wday.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗАХАРЕН СКРАБ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД 330 мл
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИНЯ 30 мл
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛЕН ЗАЩИТЕН ФЛУИД SPF50 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Динени семена – състав и полезни свойства
- Салата от маслини и лук
- Салата от пилешко филе със сирене крема и мак
- Салата от ряпа и нахут
- Морковена салата с магданоз, орехи и чесън
Коментари към Салата от диня и пъпеш с моцарела и мед