Пълнени праскови с топено сирене и пилешко

Необходими продукти:
12 цели консервирани праскови
200 грама пилешко филе
100 грама меко топено сирене
2 супени лъжици масло
2 супени лъжица майонеза
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Отцедете прасковите от сиропа, подсушете ги и разрежете на две части.
Пилешкото филе нарежете на тънки сламки, които изпържете в нагорещено масло под капак. Подсолете на вкус и оставете да се охлаждат.
Когато това стане смесете пилешкото с топеното сирене, прибавете майонезата, червения пипер и разбъркайте. С тази комбинация напълнете плодовете и украсете с листенца магданоз.
Предястието е готово, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
УНИДЕНТ КИДС ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЗА ДЕЦА ПРЕБИО без флуорид 6+ месеца 50 мл
НЕБРОМАКС 7 капсули * 180 СПЕЙС ХЕЛТ
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЯБЪЛКИ, ПРАСКОВИ И МАНГО 190 г
ИНГЛИШ СОУП КЪМПАНИ КЮ ЛУКСОЗЕН КРЕМ ЗА РЪЦЕ КАЙСИЯ И ВЕТИВЕР 75 мл
КИНЕТИКС ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО БОРОВИНКА И ПРАСКОВА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Тест за любителите на праскови: Какво знаете за този вкусен плод?
- Праскова
- Желиран десерт от извара с праскови
- Не изхвърляйте костилките на прасковите, те са лек за стомаха
- Праскови - ползи за здравето и състав
- Защо прасковите са полезни за здравето?
- Бананово смути с праскови
- Нектарините са по-подходящи за диета от прасковите
Коментари към Пълнени праскови с топено сирене и пилешко