Пълнени праскови с топено сирене и пилешко

Необходими продукти:
12 цели консервирани праскови
200 грама пилешко филе
100 грама меко топено сирене
2 супени лъжици масло
2 супени лъжица майонеза
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Отцедете прасковите от сиропа, подсушете ги и разрежете на две части.
Пилешкото филе нарежете на тънки сламки, които изпържете в нагорещено масло под капак. Подсолете на вкус и оставете да се охлаждат.
Когато това стане смесете пилешкото с топеното сирене, прибавете майонезата, червения пипер и разбъркайте. С тази комбинация напълнете плодовете и украсете с листенца магданоз.
Предястието е готово, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ПРАСКОВА 30 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ PASSION FRUIT филтър * 24
УРИАЖ ТЕРМАЛ КОМПЛЕКТ ХИДРАТИРАЩ БОГАТ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 40 мл + ХИДРАТИРАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15 мл
МИКС ЗА ПУДИНГ С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 50 г ЗДРАВНИЦА
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ ПРАСКОВА 50 мл
ГРЕЙС КОЛ ДАМСКИ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2 + ГЪБА ЗА БАНЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Праскова
- Праскови - ползи за здравето и състав
- Сладкиш с праскови и сметанов крем
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Желиран десерт от извара с праскови
- Кои са най-подходящите комбинации между плодове и билки? (инфографика)
- Защо прасковите са полезни за здравето?
- Десерт с праскови и хрупкави овесени ядки
- Пухкав мус от праскови
Коментари към Пълнени праскови с топено сирене и пилешко