Пълнени праскови с топено сирене и пилешко
Необходими продукти:
12 цели консервирани праскови
200 грама пилешко филе
100 грама меко топено сирене
2 супени лъжици масло
2 супени лъжица майонеза
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Отцедете прасковите от сиропа, подсушете ги и разрежете на две части.
Пилешкото филе нарежете на тънки сламки, които изпържете в нагорещено масло под капак. Подсолете на вкус и оставете да се охлаждат.
Когато това стане смесете пилешкото с топеното сирене, прибавете майонезата, червения пипер и разбъркайте. С тази комбинация напълнете плодовете и украсете с листенца магданоз.
Предястието е готово, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ ПРАСКОВА 200 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА PASSION FRUIT 80 г + 15 хартиени филтъра
ЧЕРЕН ЧАЙ ФИЛТЪР ПЛОДОВА СЕЛЕКЦИЯ * 20 AHMAD TEA
ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ 44 CATS PILOU 75 мл
ЛИПОФЕДРИН УЛТРА СВЕЛТ саше * 14
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА WHITE PEACH филтър * 15
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Праскова
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Нектарина - какви ползи крие за здравето
- Не изхвърляйте костилките на прасковите, те са лек за стомаха
- Сладкиш с праскови и сметанов крем
- Сладки Прасковки
- Защо прасковите са полезни за здравето?
- Чийзкейк с праскови и вино Просеко
- Желиран десерт от извара с праскови
- Пийте чай от праскови срещу запек, киселини, сърцебиене и нисък хемоглобин
Коментари към Пълнени праскови с топено сирене и пилешко