Пълнен шаран със сушени сини сливи и орехи

Необходими продукти:
1 малък шаран
2 глави лук
50 грама сушени сини сливи
50 грама орехови ядки
лимон
сол
подправки за риба
Начин на приготвяне:
Почистете шарана, лука нарежете на полукръгчета, а орехите и сушените сини сливи - на ситно. Рибата натрийте със сол и подправки, напълнете я със смес от ядките и плодовете, притискайте добре плънката, за да стане плътна. Сложете лука в подходяща тава, върху него шарана, който покрийте с резени лимон.
Загрейте фурната до 200 градуса и изпечете рибата (около 30 минути).
Поднесете със свежа салата.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО С НЕРОЛИ 100 мл
ФРУТИЛАКС СИРОП ОТ СМОКИНЯ И СЛИВА 150 мл ЕКОФАРМ
ГРЕВИЯ ХЕЛТИ - СИНЯ СЛИВА + B9 + L-ГЛУТАТИОН капсули * 60
МАРМАЛАД ОТ СИНИ СЛИВИ 290 г ДР. КЕСКИН
Е ЛЕК РЕСПЕКТ КРЕМ ЗА ОМЕКОТЯВАНЕ С АЛОЕ ВЕРА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Орехи - ползи и вреди
- Черен орех
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
Коментари към Пълнен шаран със сушени сини сливи и орехи