Пандишпанови кексчета с кафе, ядки и шоколад

Необходими продукти:
4 шоколадови пандишпанови блата
1 чаена лъжица разтворимо кафе
150 грама шоколад
3 супени лъжици масло
2 супени лъжици смлени ядки
Начин на приготвяне:
Направете крема като залеете 100 грама от шоколада с 2 супени лъжици гореща вода и разтопете на водна баня. Прибавете маслото, кафето и разбъркайте.
Подредете блатовете един върху друг и изрежете различни фигурки с помощта на готови формички (кръгчета, звездички, сърчица и т. н.). Вземете едно парченце от блата, намажете го с крема и отгоре залепете друго със същата формичка. Така, докато продуктите се изчерпат.
Останалия шоколад разтопете и с него украсете кексчетата. Поръсете ги с натрошени ядки.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Втора част
- Пандишпаново руло с крем от халва и извара
- Пандишпаново руло с маслен крем и орехи
- Тайната за приготвяне на пухкав пандишпан - Първа част
- Морковени кексчета с орехи, стафиди и канела
- Кето мъфини с кокосово брашно и шоколад
- Мъфини с пълнеж от лимонов крем и глазура
- Мини яйчени мъфини с пилешко месо и зеленчуци
- Пандишпанова торта с маскарпоне, шоколад и кафе
- Пандишпаново руло с меден пълнеж
Коментари към Пандишпанови кексчета с кафе, ядки и шоколад