Омлет с ориз по японски

Необходими продукти:
2 яйца
2 парчета шунка
100 грама ориз
1 с. л. магданоз
3 с. л. кетчуп
2 с. л. олио
Начин на приготвяне:
Сложете 1 с. л. от олиото в тиган, затоплете, прибавете ориза, 2 с. л. от кетчупа, нарязаната на ситно шунка и изпържете всичко в продължение на 5-8 минути. Разбийте яйцата в купа, овкусете със сол и пипер. Загрейте останалото олио (1 с. л.), в него сложете яйчната смес, изпържете от двете страни, навийте на руло, сложете върху ориза (напълнете рулото с ориз), поръсете с магданоз и полейте с кетчуп.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с пилешко месо
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Омлет с елда, кашкавал и зелен лук
- Италиански омлет със сирена
- Летен омлет с домати и кашкавал
Коментари към Омлет с ориз по японски