Макарони с гъби под кашкавалена коричка

Необходими продукти:
400 грама пресни гъби
1 глава лук
300 грама макарони
70 грама кашкавал
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите, нарежете на плочки, лука обелете и нарежете ситно.
Разтопете маслото в тиган и изпържете гъбите и лука до готовност (около 15 минути, до изпаряване на всичката течност).
Сварете макароните в подсолена вода.
След това към тях прибавете гъбите и разбъркайте.
Настържете кашкавала и с него поръсете ястието.
Поставете го във фурната за 10 минути при температура от 180 градуса.
Поръсете готовите макарони с нарязан пресен магданоз по желание и поднесете с кетчуп или соев сос.
Добър апетит!
Снимки: pojrem.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Двуседмична диета с паста
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Горска челядинка
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Ориз с гъби и чесън
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Паста орзо със зеленчуци
- Булка гъба, Булница, Яйченик, Ченушка
Коментари към Макарони с гъби под кашкавалена коричка