Кулинарен карвинг - Трета част
Вече сме ви срещали с изкуството, наречено кулинарен карвинг. Продължаваме да ви показваме красивите му плодове, защото те наистина са уникални и заслужават вниманието ни. Вижте как една краставица, обикновен домат или зелка се превръщат в невероятни произведения на изкуството - нежни лилии, ефектни букети, оригинални декорации за ястията и още какво ли не.









Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
МЪЖЪТ ОТ КОНСТАНТИНОПОЛ - ЖОЗЕ РОДРИГЕШ ДУШ САНТУШ - ХЕРМЕС
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Червенееща сърнела
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Скоруша
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Пепа от Храна за мойте канибали: Читателите харесват лесните, бързи за приготвяне и достъпни рецепти
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Явор, Обикновен явор
- Марула
Коментари към Кулинарен карвинг - Трета част