Кулинарен карвинг - Втора част

"Плодово-зеленчуковата резба" винаги впечатлява със своята красота и оригиналност. Изкуството, наречено кулинарен карвинг, е професионално изрязване на фигури от различни хранителни продукти, както вече го представихме в първата част на статията. Във втората част ще ви покажем още шедьоври. Насладете им се...
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
МЪЖЪТ ОТ КОНСТАНТИНОПОЛ - ЖОЗЕ РОДРИГЕШ ДУШ САНТУШ - ХЕРМЕС
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Скоруша
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Не използвайте тигана, ако незалепващото му покритие е надраскано
- Червенееща сърнела
- Турта, Тагерис, Тагетес
- Харитаки
- Избягване на киселинни храни
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
Коментари към Кулинарен карвинг - Втора част