Кулинарен карвинг

Карвинг се нарича изкуството да се изрязват и оформят красиви предмети от храна. То е познато на всеки уважаващ себе си кулинар. Но някои майстори просто надминават себе си, създавайки невероятни форми от плодове и зеленчуци. Убедете се сами...
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ЯБЪЛКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
МЪЖЪТ ОТ КОНСТАНТИНОПОЛ - ЖОЗЕ РОДРИГЕШ ДУШ САНТУШ - ХЕРМЕС
432 HZ - НЕДЯЛКО СЛАВОВ - ХЕРМЕС
ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО КАТО АРХЕОЛОГИЯ - АДЕЛИНА СТРАНДЖЕВА - ХЕРМЕС
СТАРОБЪЛГАРСКОТО ИЗКУСТВО - БОГДАН ФИЛОВ - ШАМБАЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Скоруша
- Ягодово дърво, Арбутус, Кумарка
- Кактусова смокиня, Бодлива круша
- Не използвайте тигана, ако незалепващото му покритие е надраскано
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Червенееща сърнела
- Турта, Тагерис, Тагетес
- Харитаки
- Избягване на киселинни храни
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
Коментари към Кулинарен карвинг