Кашкавален чипс със сметана

Необходими продукти:
няколко листа лаваш
300 грама кашкавал
200 грама заквасена сметана
1 яйце
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала ситно.
Разбийте яйцето заедно със сметаната.
Към сместа прибавете 2/3 от кашкавала и разбъркайте.
Нарежете лаваша на правоъгълници.
Намажете едната им страна с кашкавалената комбинация и ги подредете в суха тава.
Поръсете с останалия кашкавал.
Изпечете във фурната при 180 градуса до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимки: prostokvashino.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Оризов чипс със сусамови и ленени семена
- Картофени бомбички с шунка и кашкавал
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Соленки с кашкавал и чесън
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Хрупкави сандвичи с яйце, шунка и кашкавал в гофретник
Коментари към Кашкавален чипс със сметана