Капучино с карамелизирани орехи
Необходими продукти:
60 мл еспресо
100 мл прясно мляко
25 грама орехи
2 ч. л. захар
Начин на приготвяне:
Нарежете орехите на едро, запечете ги до златисто, прибавете към тях захарта и оставете на котлона, докато се карамелизират. След това ги поставете върху подходяща хартия да изстинат. Останалия карамел нарежете на ситно. Налейте в чаша кафето, направете пяна от млякото и я изсипете отгоре. Поръсете с орехите.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАФЕ МАШИНА ЗА ЕСПРЕСО И КАПУЧИНО ADLER RED
Безплатна доставка за България!FUN WINE ШАРДОНЕ КАФЕ КАПУЧИНО 6% 250 мл
НУРС ИНСТАНТНО, БЕЗКОФЕИНОВО КАФЕ ОТ ДИВ ШАМ ФЪСТЪК 350 г
КАФЕ АРАБИКА С ГЪБА РЕЙШИ смляно за еспресо 227 г RA HYGEE
КАФЕ АРАБИКА С ГЪБА ЧАГА смляно за еспресо 227 г RA HYGEE
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Орехи - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Карамелизирана захар - рецепта
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Как безалкохолното 7-UP става популярен лек за депресия през 30-те
- Хрупкави овесени крекери с орехи
Коментари към Капучино с карамелизирани орехи