Задушени патладжани с домати, чесън и лук

Необходими продукти:
2 патладжана
2 глави лук
1-2 домата
чесън
сол и захар на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на кубчета и изпържете до златисто в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на кубчета домати, а няколко минути по-късно и патладжаните, нарязани по същия начин.
Подправете със сол и захар на вкус и оставете всичко да се задушава 20-30 минути.
Щом зеленчуковата комбинация се охлади, добавете намачкани скилидки чесън и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: recept.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ЛИКОПЕН капсули 500 мг * 60 TNT 21
АНДРОСЕНС Т - КОРЕКТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Домат
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
Коментари към Задушени патладжани с домати, чесън и лук