Десерт от ананас с ром и канела
Необходими продукти:
1 кутия консервиран ананас
1 - 2 с. л. тъмен ром
4 с. л. масло
1 - 2 с. л. захар
1 ч. л. канела
Начин на приготвяне:
Смесете размекнатото масло със захарта, рома и канелата. Резените ананаси сложете върху хартия, за да ги подсушите. След това подредете слой от тях в тава или друга форма, полейте ги равномерно с получения сироп. Поставете в предварително загрята фурна на режим "грил" при 250 градуса за около 5 минути от всяка страна. Поднесете веднага, полети с горещия сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РАМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
ХЕМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ГОЛД АСОРТИ дъвчащи таблетки * 60
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS TEA MERRY CHRISTMAS 12 ВИДА * 5
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Отслабване с мед и канела
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Ябълков сладкиш с грис
- Ананас - ползи за здравето
- Портокалово реване с грис
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Канелено дърво, Канела
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
Коментари към Десерт от ананас с ром и канела