Десерт от ананас с ром и канела

Необходими продукти:
1 кутия консервиран ананас
1 - 2 с. л. тъмен ром
4 с. л. масло
1 - 2 с. л. захар
1 ч. л. канела
Начин на приготвяне:
Смесете размекнатото масло със захарта, рома и канелата. Резените ананаси сложете върху хартия, за да ги подсушите. След това подредете слой от тях в тава или друга форма, полейте ги равномерно с получения сироп. Поставете в предварително загрята фурна на режим "грил" при 250 градуса за около 5 минути от всяка страна. Поднесете веднага, полети с горещия сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
РАМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
ДЕЙЛИ ЕЛИКСИР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА 300 г НАДЯ ПЕТРОВА
ЕЛИТ-ФАРМ ЕКСТРАКТ ОТ АНАНАС (БРОМЕЛАИН) таблетки * 80
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Отслабване с мед и канела
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Полезни свойства на канелата
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Сладко от ананас
- Канелено дърво, Канела
- Да отслабнем с ананас
- Ананас - ползи за здравето
- Желиран десерт от извара с праскови
Коментари към Десерт от ананас с ром и канела