Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Бонбони и дребни сладки Двойни шоколадови целувки с млечен крем

Двойни шоколадови целувки с млечен крем

от 07 юли 2014г., обновено на 26 сеп 2016г.
Двойни шоколадови целувки с млечен крем - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

190 грама захар на пясък

150 грама белтъци

150 грама пудра захар

2,5 супени лъжици какао на прах

150 милилитра течна сметана с масленост 30%

1/4 пръчка ванилия

25 грама кондензирано мляко

25 грама сухо мляко

300 милилитра прясно мляко

щипка сол

Начин на приготвяне:

Разбийте белтъците с щипка сол, но не бива да се получава гъста пяна. Бавно добавете 150 грама от кристалната захар и разбийте на бързи обороти в продължение на около 2 минути, докато сместа стане гъста и пухкава.

Смесете пудрата захар и какаото, прибавете ги в белтъчната смес и разбъркайте старателно. Изсипвайте сухите съставки постепенно (на части по 1/3, приблизително).

Застелете дъното на тава с хартия за печене и с помощта на сладкарски шприц оформете целувки с диаметър около 4 см. Изпечете ги в загрята до 110 градуса фурна в продължение на около час, поставяйки съда на средното ниво.

Готовите целувки оставете да се охладят на стайна температура.

През това време пригответе млечния крем, с който ще ги залепите две по две. За целта смесете в тенджера сметаната, трите вида мляко, останалите 40 грама захар на пясък и разбъркайте всичко старателно. Сложете в сместа парченцето ванилия и поставете всичко на умерен огън. Когато кипне, намалете котлона и продължете да варите, докато количеството остане 300 милилитра.

Охладете готовия крем първо на стайна температура, а след това приберете в хладилника.

Остава само да слепите сладките, когато кремът е готов.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Торта с блат от целувки със смокини и сметана Торта с блат от целувки със смокини и сметана
  • Голяма целувка с плодове и сметана Голяма целувка с плодове и сметана
  • Целувки с крем Целувки с крем
  • Торта от целувки с плодове и сметана Торта от целувки с плодове и сметана
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл

СОУ СИМПЪЛ ПАРФЮМНО ОЛИО №28 ЧЕРЕН ШОКОЛАД И РОЗА 50 мл
35.00лв. / 17.90 €

СОУ СИМПЪЛ ПАРФЮМНО ОЛИО №28 ЧЕРЕН ШОКОЛАД И РОЗА 50 мл

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл

ДИАБЕТИЧЕН ШОКОЛАД ФИНЕС НАТУРАЛЕН 80 г
6.26лв. / 3.20 €

ДИАБЕТИЧЕН ШОКОЛАД ФИНЕС НАТУРАЛЕН 80 г

ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
1.17лв. / 0.60 €

ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г

ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ШОКОЛАД 30 мл
8.00лв. / 4.09 €

ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ШОКОЛАД 30 мл

Коментари към Двойни шоколадови целувки с млечен крем

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Двойни шоколадови целувки с млечен крем
    www.framar.bg 
    на 18 December 2025 в 06:36
    Коментирайте "Двойни шоколадови целувки с млечен крем"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Бонбони и дребни сладки
  • Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
  • Брауни с орехи
  • Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
  • Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
  • Черният шоколад понижава кръвното налягане
  • Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
  • Усукана сладка питка с течен шоколад
  • Лесен шоколадов кекс с масло
  • Ограничаване на консумацията на шоколад
  • Шоколадов сладкиш с райски ябълки
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Епидемия в Куба - расте броят на заразените с комбинация от няколко вирусаЕпидемия в Куба - расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

Епидемия в Куба - расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

от 17 дек 2025г.Прочети повече
Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕССърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

от 17 дек 2025г.Прочети повече
Билки и билкови рецепти при ларингитБилки и билкови рецепти при ларингит

Билки и билкови рецепти при ларингит

от 17 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 7 дни, 17 часа и 36 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 47 дни, 19 часа и 33 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Мурумуру Мурумуру

Мурумуру

от 27 март 2024г. Прочети повече
Черен шоколад - изкушение или лекарство Черен шоколад - изкушение или лекарство

Черен шоколад - изкушение или лекарство

от 12 дек 2022г. Прочети повече
Ограничаване на консумацията на шоколад Ограничаване на консумацията на шоколад

Ограничаване на консумацията на шоколад

от 08 дек 2022г. Прочети повече
Освежете кожата на лицето с маска от шоколад Освежете кожата на лицето с маска от шоколад

Освежете кожата на лицето с маска от шоколад

от 26 авг 2020г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

КОЛАГЕНОВ ПРОТЕИНОВ БАР КОКОС 50 г * 12 RICE UP!

ПРОТЕИНОВ БАР ДИЛАЙТ БИСКВИТА И КРЕМ 60 г * 12 FITSPO

КОЛАГЕНОВ ПРОТЕИНОВ БАР ТОФИ КАРАМЕЛ 50 г * 12 RICE UP!

СКОТИШ ФАЙН ТРЪН/ПИПЕР КР.ЛИЦЕ 100мл НОВ

БЕТЪР Ю ОРАЛЕН СПРЕЙ ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ 15 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НЕПТУН СРЕБЪРНА ВОДА 10 мг / 1 л 100 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 16:56:14

НЕПТУН СРЕБЪРНА ВОДА 10 мг / 1 л 100 мл

Коментар на: Георгиев от 17 дек 2025г. в 15:59:53

СИНДЖАРДИ таблетки 5 мг / 850 мг * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:19:43

ЯСМИН 0,03 mg / 3 mg филмирани таблетки * 21

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:12:23

ФАМОТИДИН таблетки 20 мг * 20 АЛКАЛОИД

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 дек 2025г. в 14:11:51
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival