Гъбена салата с боб

Необходими продукти:
400 грама консервирани печурки
400 грама консервиран боб
1 глава лук
1 скилидка чесън
майонеза на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на полукръгчета и запържете в малко олио. След това смесете с боба и гъбите, прибавете намачканата скилидка чесън и майонеза на вкус. Подправете със сол и смлян черен пипер.
Салата е готова. Оставете я да престои известно време и тогава поднесете.
Може да поръсите с нарязан пресен магданоз или да украсите с парченца пресни зеленчуци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Полската сърнела
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Бяла сърнела
- Полска печурка, Червенушка
- Ливадна виолетка
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Гъби портобело
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Пържени гъби със сметана и лук
Коментари към Гъбена салата с боб