Греяно вино с джинджифил, мед и канела

Необходими продукти:
10 грама канела
10 грама карамфил
20 грама кора от лимон или портокал
10 грама анасон
20 грама мед
10 грама джинджифил
1 литър сухо червено вино (може и полусухо) със 7% алкохол
ром или коняк - по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд (ако желаете, към него добавете малко ром или коняк). Сложете подправките и затоплете (температурата да бъде до 70 градуса), бъркайки периодично. Не допускайте виното да заври. След като загреете достатъчно, оставете напитката за половин час, за да може да поеме ароматите на подправките. След това прецедете, налейте в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
НовВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЛОВ ПАУЪР ЗА МЪЖЕ ДОЗИ 10 г * 3
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ФЛУЕНД ЕКСТРИЙМ сироп 150 мл SUN WAVE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Манука
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Отслабване с мед и канела
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Мандраке, Мандрагора
Коментари към Греяно вино с джинджифил, мед и канела