Бутер спирали с бекон

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
11 парчета бекон
1 яйце
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете тестото на 11 парчета. Сложете по ивица бекон в средата на всяко от тях и навийте спираловидно, прищипвайки краищата. Намажете с разбитото яйце, използвайки четка. Нарежете бекон на малки парченца, накълцайте магданоза и ги разпределете по повърхността на спиралите. Изпечете в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 20 - 25 минути до получаването на златиста коричка.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Отворена баница със сирене и билки
- Банички със сирене
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Рецепти за дърпана баница със сирене
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Баница с топено сирене и лук
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
Коментари към Бутер спирали с бекон