Банички с кашкавал и магданоз

Необходим продукти
За тестото:
2,5 чаени чаши брашно
100 грама масло
0,5 чаена чаша прясно мляко
1 яйце
2 супени лъжици захар
6 грама суха мая
0,25 чаена лъжица сол
За плънката:
3 супени лъжици сметана
200 грама кашкавал
3 яйца
щипка сол
магданоз
Начин на приготвяне:
Предварително замесете тесто от продуктите, посочени за направата му. Приберете го в хладилника. Когато решите да се захванете с баничките, извадете го и оставете на стайна температура за 30 минути. Месете за кратко, без да добавяте повече брашно или само поръсете леко повърхността.
Настържете кашкавала на едро ренде.
Яйцата сварете и нарежете на малки кубчета.
Смесете кашкавала, яйцата, сметаната и нарязания на ситно магданоз. Сложете сол и разбъркайте, докато се получи гъста лепкава смес.
Откъснете част от тестото, оформете го като колбас и нарежете на малки парчета. Всяко от тях разточете - трябва да се получи лист с дебелина около 2 мм и диаметър 8 см. Направете три разреза, за да се получи форма като перка.
Сложете 1 чаена лъжица от плънката в средата на тестото и я обвийте последователно с трите края.
По този начин оформете всички банички - ще получите розички.
Подредете ги в тава, застлана с хартия за печене, намажете ги с яйце и изпечете във фурната при 180 градуса в продължение на 15 - 20 минути.
Закуските са вкусни и топли, и студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
КИДНИ БЛАДЪР капсули 465 мг * 100 NATURE'S WAY
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Банички със сирене
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
Коментари към Банички с кашкавал и магданоз