Ароматна запечена франзела с подправки, масло и кашкавал

Необходими продукти:
200 грама масло
250 грама кашкавал
връзка зелен лук
връзка магданоз и копър
3 скилидки чесън
1 франзела
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно ренде.
Разтопете маслото в микровълнова печка за 1 минута в съд с капак.
Нарежете зеления лук.
Накълцайте на ситно копъра и магданоза.
Смесете маслото, зелените подправки, кашкавала и лука. Намачкайте с вилица, за да се получи еднородна консистенция.
Обелете чесъна, намачкайте го с преса и го добавете към плънката. Нарежете франзелата на три части, след това всяка от тях разрежете надлъжно (както е показано на снимката).
Притиснете с пръсти вътрешната част на франзелата, за да се побере повече от сместа и напълнете.
Стегнете с конец всяко парче, за да не се разпадне при запичането.
Застелете тава с хартия за печене, върху нея подредете закуската. Сложете във фурната при 180 - 200 градуса за около 10 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ КОНОПЕНО СЕМЕ 100 мл ЗЕМЕЛА
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ КОНОПЕНО СЕМЕ 250 мл ЗЕМЕЛА
КАРДАМОН СЕМЕ 50 г БИЛКИ КАРМЕН
КВАДРАТНА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 80 гр.
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛИМОН 10 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Калоферче
- Чубрица - балканска
- Златисти банички с кашкавал и сусам
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Масло от рапица
Коментари към Ароматна запечена франзела с подправки, масло и кашкавал