Пролетни рулца
Необходими продукти:
- зехтин за запръжка
- 1 глава лук
- 3-4 моркова
- една четвърт зелка
- няколко точени кори
- 50-100 грама царевица
- 200 грама нарязани печурки
- едно разбито яйце
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, зелето и лука на фини лентички, запържете и ги задушете в тиган. Добавете гъбите, царевицата и след десетина минути свалете от огъня. Подсолете, разбъркайте и охладете сместа.
Разгънете корите, във всяка сложете от плънката и сгънете като пликове.
Подредете ги в намаслена тава и глазирайте с разбитото яйце.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златиста и хрупкава коричка. След готовност намажете с масло и поднесете топли.
Добър апетит!
Източник: cocina-en-familia.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС L - ГЛУТАТИОН капсули 250 мг * 60
СОЛГАР АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА капсули 120 мг * 60
СУОНСЪН ПРО ЛАКТО АЦИДОФИЛУС капсули * 60 SWA001
ПРОМОМАЙПРОТЕИН THEWHEY 1800 гр.
Безплатна доставка за България!МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН 1000 г С ВКУС
ЦИНКОВИТ С таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чия, чиа
- Цветни рулца от тортила питки
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Д-р Георги Гайдурков: Смятаната за нелечима есенциална хипертония всъщност се лекува за две седмици
- Диабет. Най-добрата превенция
- Руло от тиквички с майонеза и чесън
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Вегетарианска зеленчукова пита
- Рулца от печени чушки с шунка и извара
Коментари към Пролетни рулца