Пролетни рулца
Необходими продукти:
- зехтин за запръжка
- 1 глава лук
- 3-4 моркова
- една четвърт зелка
- няколко точени кори
- 50-100 грама царевица
- 200 грама нарязани печурки
- едно разбито яйце
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, зелето и лука на фини лентички, запържете и ги задушете в тиган. Добавете гъбите, царевицата и след десетина минути свалете от огъня. Подсолете, разбъркайте и охладете сместа.
Разгънете корите, във всяка сложете от плънката и сгънете като пликове.
Подредете ги в намаслена тава и глазирайте с разбитото яйце.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златиста и хрупкава коричка. След готовност намажете с масло и поднесете топли.
Добър апетит!
Източник: cocina-en-familia.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС НАТОКИНАЗА капсули 100 мг * 120
Безплатна доставка за България!ПРОБИОТИК СЪЛЮШЪНС ЗА ЖЕНИ капсули * 30 GNC
МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ УЕЙ ИЗОЛАТ 2.5 кг
Безплатна доставка за България!ФУШИ ОРГАНИЧНО АЛОЕ ВЕРА 500 мл
СОЛГАР DLPA капсули 500 мг * 50
СУОНСЪН КУРКУМА, БОСВЕЛИЯ И ВИШНА ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 60 SW1592
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чия, чиа
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Цветни рулца от тортила питки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Вегетарианството невинаги е здравословно - интервю с доцент Веселка Дулева
- Диабет. Най-добрата превенция
- Д-р Георги Гайдурков: Смятаната за нелечима есенциална хипертония всъщност се лекува за две седмици
- Вегетарианци в Античността, част 1 - Египет
- Запеканка от кайма със сирене и тиквички в картофена обвивка
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
Коментари към Пролетни рулца