Пролетни рулца

Необходими продукти:
- зехтин за запръжка
- 1 глава лук
- 3-4 моркова
- една четвърт зелка
- няколко точени кори
- 50-100 грама царевица
- 200 грама нарязани печурки
- едно разбито яйце
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, зелето и лука на фини лентички, запържете и ги задушете в тиган. Добавете гъбите, царевицата и след десетина минути свалете от огъня. Подсолете, разбъркайте и охладете сместа.
Разгънете корите, във всяка сложете от плънката и сгънете като пликове.
Подредете ги в намаслена тава и глазирайте с разбитото яйце.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златиста и хрупкава коричка. След готовност намажете с масло и поднесете топли.
Добър апетит!
Източник: cocina-en-familia.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ХРОМ ПИКОЛИНАТ капсули 100 мкг * 90
АНТИОКСИДАНТ ЗЕЛЕНЧУКОВ капсули * 60 NATURE'S WAY
НЕЙЧЪРС ПЛЮС HERBAL ACTIVES МАСЛИНОВ ЛИСТ таблетки 500 мг * 30
НАУ ФУДС НАТОКИНАЗА капсули 100 мг * 120
Безплатна доставка за България!ПРОБИОТИК СЪЛЮШЪНС С ЕНЗИМИ капсули * 30 GNC
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС S-АЦЕТИЛ L-ГЛУТАТИОН таблетки 100 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чия, чиа
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Цветни рулца от тортила питки
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
- Д-р Георги Гайдурков: Смятаната за нелечима есенциална хипертония всъщност се лекува за две седмици
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук
- Рулца от тиквички с чеснова извара
- Вегетарианците - по-здрави и по-големи оптимисти
Коментари към Пролетни рулца