Пролетни рулца
Необходими продукти:
- зехтин за запръжка
- 1 глава лук
- 3-4 моркова
- една четвърт зелка
- няколко точени кори
- 50-100 грама царевица
- 200 грама нарязани печурки
- едно разбито яйце
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, зелето и лука на фини лентички, запържете и ги задушете в тиган. Добавете гъбите, царевицата и след десетина минути свалете от огъня. Подсолете, разбъркайте и охладете сместа.

Разгънете корите, във всяка сложете от плънката и сгънете като пликове.

Подредете ги в намаслена тава и глазирайте с разбитото яйце.

Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златиста и хрупкава коричка. След готовност намажете с масло и поднесете топли.

Добър апетит!
Източник: cocina-en-familia.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ЛИПОТРОПНИ АГЕНТИ таблетки * 50
ДЖОЙНТ ФИТ капсули * 90 ORGANIC WELLNESS
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС S-АЦЕТИЛ L-ГЛУТАТИОН таблетки 100 мг * 60
СОЛГАР ЛИПОТРОПНИ АГЕНТИ таблетки * 100
ВИТАМИН D3 течен 60 мл NATURE'S GARDEN
ЛЕНЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чия, чиа
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Д-р Георги Гайдурков: Смятаната за нелечима есенциална хипертония всъщност се лекува за две седмици
- Цветни рулца от тортила питки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Спаначено руло с гъби, крема сирене и пармезан
- Канелени рулца с плънка от круша и орехи
- Пилешки хапки със сирене крема в бекон
- Яйчено руло със сьомга, маслини, сметана и копър
Коментари към Пролетни рулца