Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер
Необходими продукти:
1 килограм пилешки гърди
2 чаени лъжици захар
7 чаени лъжици сол
400 грама лютивка
червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешкото, отстранете кожата и мазнините, подсушете го с помощта на хартия.
Сложете в подходящ съд, поръсете със захарта и солта, приберете в хладилника за 2 дни.
Когато извадите гърдите, сложете ги в съд със студена вода. Нека да престоят така 2 часа, след което подсушете.
Оваляйте месото в лютивката и смлян червен пипер и закачете да се суши в продължение на 4 дни на сухо и проветриво място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
ОЛ НУТРИШЪН ПРЕ УЪРКАУТ 600 г
ФЕТ МЕТАБОЛИЗАТОР таблетки * 120 NUTRITION HEADQUARTERS
СУОНСЪН ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР капсули 450 мг * 300 SW503
ПРОМОКАЙЕН - ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР 50 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Как и колко да варим различните видове месо
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Алтернативни решения при суха кашлица
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Домат
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
Коментари към Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер