Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок
Необходими продукти:
1 консерва бял боб
1 консерва риба тон
1 скилидка чесън
2 супени лъжици зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
босилек или магданоз
1 домат
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от боба, измийте го под течаща вода и го изсипете в подходящ съд. Добавете 2/3 от рибата тон заедно с маслото в консервата, чесъна, 1 супена лъжица зехтин, лимоновия сок, сол, черен пипер и смелете всичко с помощта на блендер до състояние на пюре.
Разпределете пастета в подходящи сосиери или други съдове, отгоре сложете парчета от останалата риба тон, напръскайте със зехтин, а по края украсете с кръгчета домат и зелени подправки.
Може да направите канапе от пастета, намазвайки го върху кръгчета домат и след това да сложите върху филия хляб или сухар.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
СОЛГАР ЕСЕНЦИАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи капсули * 90
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
NURS ЖЕЛИРАНИ КАПСУЛИ С ЛИМОН, МАГДАНОЗ И ЧЕСЪН * 60
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
- Мажете гърлото с лимонов сок и сода, за да изчезнат налепите по сливиците
- Отглеждане на лимон
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Как да свалим високата температура с лимон
- Класически фиш енд чипс - пържени риба и картофи
- Изсветлете косата си с мед, лимон, канела и кокосово масло
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Киноа с черен боб
Коментари към Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок