Орехов крем за торта с кондензирано мляко
Необходими продукти:
500 милилитра гъста сметана
400 грама сварено кондензирано мляко
1 чаена чаша изпечени и натрошени орехови ядки
Начин на приготвяне:
Изпечете ореховите ядки в сух тиган, след което натрошете или смелете.
Разбийте сметаната с помощта на миксер в продължение на около 15-20 секунди, към нея прибавете кондензираното мляко и отново разбийте до получаването на еднородна смес.
Тогава изсипете орехите и разбъркайте.
Кремът е готов.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
ОСТРОВИТ ЛЕШНИКОВ КРЕМ 400 г
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕН КРЕМ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 1 кг
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Домашен маршмелоу крем
- Шарена захарна торта
- Сметанов крем с кафе
- Италиански пурички каноли Сицилиани с крем от маскарпоне, рикота и шоколад
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Кокосов крем Рафаело
- Бисквитени пастички с крема сирене (без печене)
- Крем за сладкиши и торти
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- "Сиренов" крем от тофу и кашу
Коментари към Орехов крем за торта с кондензирано мляко