Кафе лате с канела
Необходими продукти:
- 1,5 литра прясно мляко
- 2 супени лъжици захар
- 1 чаена лъжица смляна канела
- 4 супени лъжици разтворимо кафе
Начин на приготвяне:
Смесете в тенджера канелата и захарта, поставете на слаб огън и бавно затоплете, като разбърквате.
Кафето разтворете в 400 милилитра врящо мляко.
Захарта и канелата изсипете в останалото мляко, след това налейте и млякото с кафето. Нека течността кипне на бавен огън. Тогава отстранете съда от котлона. Когато напитката да се охлади леко, разпределете в чаши.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМАНДИСЕ ЧАЙ ЛАТЕ 70 г
ПРОМОМАТИСЪН КОЛАГЕН ЛАТЕ С АРОМАТ НА КАПУЧИНО 180 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
МАТИСЪН ЛАТЕ С КАКАО, МАКА, ЛУКУМА И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА БИО прах 160 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ КУРКУМА С КОКОС И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 175 г
БИО ИНСТАНТНО ЛАТЕ С ЦИКОРИЯ, БИЛКИ И ПОДПРАВКИ 200 г DARY NATURY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Какво знаете за кафето?
- Кафето може да забави биологичното стареене при хора с тежки психични заболявания
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- Кафето, алкохолът и рибата спират развитието на множествена склероза
- 5 причини да се пие кафе
- Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето
- Домашен ликьор Бейлис
- Кафето: полза и вреда
- Здравословните ползи от кафето
Коментари към Кафе лате с канела