Кафе лате с канела

Необходими продукти:
- 1,5 литра прясно мляко
- 2 супени лъжици захар
- 1 чаена лъжица смляна канела
- 4 супени лъжици разтворимо кафе
Начин на приготвяне:
Смесете в тенджера канелата и захарта, поставете на слаб огън и бавно затоплете, като разбърквате.
Кафето разтворете в 400 милилитра врящо мляко.
Захарта и канелата изсипете в останалото мляко, след това налейте и млякото с кафето. Нека течността кипне на бавен огън. Тогава отстранете съда от котлона. Когато напитката да се охлади леко, разпределете в чаши.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
МАТИСЪН КОЛАГЕН ЛАТЕ С АРОМАТ НА КАПУЧИНО 180 г
ОПТИАТ СКРАБ ОТ КАФЕ "СОЧНА МАНДАРИНА" 220 гр.
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ 330 г
МАЙ ОРГАНИКА АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЕРУМ 100 мл
МАТИСЪН КЕТО ЛАТЕ С МСТ И КАФЕ 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Кафето не е опасно за здравето на сърцето
- Редовната консумация на кафе намалява риска от развитие на диабет тип 2
- Кафе-арабско
- Как да си захванем кафеено дръвче от 1 зрънце кафе?
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Премахнете торбичките под очите с кафе
- Спрете кръвотечението с кафе
- Комбинацията от мляко с кафе не е особено полезна
Коментари към Кафе лате с канела