Кафе лате с канела
Необходими продукти:
- 1,5 литра прясно мляко
- 2 супени лъжици захар
- 1 чаена лъжица смляна канела
- 4 супени лъжици разтворимо кафе
Начин на приготвяне:
Смесете в тенджера канелата и захарта, поставете на слаб огън и бавно затоплете, като разбърквате.
Кафето разтворете в 400 милилитра врящо мляко.
Захарта и канелата изсипете в останалото мляко, след това налейте и млякото с кафето. Нека течността кипне на бавен огън. Тогава отстранете съда от котлона. Когато напитката да се охлади леко, разпределете в чаши.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г MT2093
МАТИСЪН КОЛАГЕН ЛАТЕ С АРОМАТ НА КАПУЧИНО 180 г MT3017
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ И ШОКОЛАД 120 г
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ 330 г
ОПТИАТ СКРАБ ОТ КАФЕ "ЛИМОНОВА СВЕЖЕСТ" 220 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Кафе по време на бременност – безопасно или противопоказно
- Как да си захванем кафеено дръвче от 1 зрънце кафе?
- Кафе-арабско
- Умерено количество кафе през бременността не води до хиперактивност при децата
- Кафе с чесън, мед и лимон
- Здравословните ползи от кафето
- Кърмене и кафе - влияе ли кофеинът на бебето
- Kopi Luwak: най-скъпото кафе в света!
- Млечен коктейл с кафе, мед и сладолед
Коментари към Кафе лате с канела