Кафе лате с канела

Необходими продукти:
- 1,5 литра прясно мляко
- 2 супени лъжици захар
- 1 чаена лъжица смляна канела
- 4 супени лъжици разтворимо кафе
Начин на приготвяне:
Смесете в тенджера канелата и захарта, поставете на слаб огън и бавно затоплете, като разбърквате.
Кафето разтворете в 400 милилитра врящо мляко.
Захарта и канелата изсипете в останалото мляко, след това налейте и млякото с кафето. Нека течността кипне на бавен огън. Тогава отстранете съда от котлона. Когато напитката да се охлади леко, разпределете в чаши.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМАНДИСЕ ЧАЙ ЛАТЕ 70 г
МАТИСЪН КОЛАГЕН ЛАТЕ С АРОМАТ НА КАПУЧИНО 180 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
МАТИСЪН ЛАТЕ С КАКАО, МАКА, ЛУКУМА И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА БИО прах 160 г
НовМАТИСЪН БИО ЛАТЕ КУРКУМА С КОКОС И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 175 г
НовБИО ИНСТАНТНО ЛАТЕ С ЦИКОРИЯ, БИЛКИ И ПОДПРАВКИ 200 г DARY NATURY
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Крем с кафе
- Ограничаване приема на кофеин
- Кафеено дърво, Зелено кафе
- Кафето понижава риска от развитие на подагра
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Студено ирландско кафе
- Студено кокосово кафе
- Как да си захванем кафеено дръвче от 1 зрънце кафе?
- Коктейл от кафе с ликьор, коняк и сметана
- Редовната консумация на кафе намалява риска от развитие на диабет тип 2
Коментари към Кафе лате с канела