Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела

Необходими продукти:
2 филии пълнозърнест или бял хляб (най-добре сух)
щипка смляна канела
2 супени лъжица настърган шоколад
1/2 супена лъжица масло
1/2 банан, нарязан на кръгчета
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган, прибавете канелата и банановите парченца. Приготвяйте, докато последните потъмнеят, но внимавайте да не се размекнат прекалено. Свалете съда от огъня.
Разпределете върху едната филия хляб, поръсете с настъргания шоколад и затворете сандвича с другата. Намажете с масло от външната страна и изпечете в тиган до златисто.
Добър апетит!
Снимка: recepterra.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ХАЯ ЛАБС ВЕГАН ПРОТЕИН НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД 750 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Мокър шоколадов сладкиш без яйца
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Вкусни идеи за весели сандвичи
Коментари към Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела