Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела
Необходими продукти:
2 филии пълнозърнест или бял хляб (най-добре сух)
щипка смляна канела
2 супени лъжица настърган шоколад
1/2 супена лъжица масло
1/2 банан, нарязан на кръгчета
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган, прибавете канелата и банановите парченца. Приготвяйте, докато последните потъмнеят, но внимавайте да не се размекнат прекалено. Свалете съда от огъня.
Разпределете върху едната филия хляб, поръсете с настъргания шоколад и затворете сандвича с другата. Намажете с масло от външната страна и изпечете в тиган до златисто.
Добър апетит!
Снимка: recepterra.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД КОЛАГЕНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 8000 мг на прах 225 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бързи шоколадови бонбони с кокосов пълнеж
- Шоколадови палачинки
- Вредната храна оказва значителен ефект върху здравето и поведението ни
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Шоколадово смути с фъстъчено масло и бадемово мляко
- Шоколадови дизайнерски обувки
- Лесен и вкусен домашен шоколад
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
- Медена питка с шоколад
Коментари към Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела