Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела

Необходими продукти:
2 филии пълнозърнест или бял хляб (най-добре сух)
щипка смляна канела
2 супени лъжица настърган шоколад
1/2 супена лъжица масло
1/2 банан, нарязан на кръгчета
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган, прибавете канелата и банановите парченца. Приготвяйте, докато последните потъмнеят, но внимавайте да не се размекнат прекалено. Свалете съда от огъня.
Разпределете върху едната филия хляб, поръсете с настъргания шоколад и затворете сандвича с другата. Намажете с масло от външната страна и изпечете в тиган до златисто.
Добър апетит!
Снимка: recepterra.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
МИЛМЕКС ЧЕРЕН ШОКОЛАД СЪС СТЕВИЯ 80 г
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 300 мг CBD 3% капки 10 мл
СИЙСТАРС ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ШОКОЛАД 200 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадов сладкиш с ванилов пудинг и крем
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Шоколадово-бананов кекс с орехи
Коментари към Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела