Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Пълнено пилешко с маслини, гъби и топено сирене

Пълнено пилешко с маслини, гъби и топено сирене

от 19 май 2017г.
Пълнено пилешко с маслини, гъби и топено сирене - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:


  • 700 грама пилешки гърди
  • сол, черен пипер, кимион
  • 1 чаена лъжичка пушен червен пипер
  • сок от половин лимон
  • 200 грама пресни печурки
  • 80 грама топено сирене
  • 100 грама зелени маслини без костилки
  • 1 главичка лук
  • 30 грама масло
  • 20 милилитра бяло вино
  • 1 стрък розмарин
  • клечки за зъби

 

Начин на приготвяне:

 

Измийте, подсушете гърдите и ги филетирайте. Овкусете ги със сол, черен пипер, червен пипер и кимион. Покрийте ги със стреч фолио и ги разточете. Охладете месото, а през това време загрейте масло и запържете нарязани ситно лук и печурки.

Прибавете маслините, подправете с розмарина и бялото вино. Задушете сместа за 10 минути и охладете. Върху всяко филе сложете по една лъжица от сместа, резенчета топено сирене и завийте месото. Прикрепете с помощта на клечки за зъби.

Подредете рулцата в покрита с лист пергамент тава и запечете за 30 минути в загрята фурна на 180 градуса. Охладете, разпределете порции и поднесете ястието с гарнитура и напитка по ваш избор.

Добър апетит!

Източник: domesticdreamboat.com

Още по темата:
  • Печено пиле в тесто Печено пиле в тесто
  • Пълнено пиле с ориз Пълнено пиле с ориз
  • Пълнено пиле със сушени плодове, орехи и меден сос Пълнено пиле със сушени плодове, орехи и меден сос
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пълнено пилешко с маслини, гъби и топено сирене

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пълнено пилешко с маслини, гъби и топено сирене
    www.framar.bg 
    на 09 September 2025 в 16:14
    Коментирайте "Пълнено пилешко с маслини, гъби и топено сирене"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Печено пиле в тесто
  • Пълнено пиле с ориз
  • Пълнено пиле със сушени плодове, орехи и меден сос
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
ИАЛ подаде сигнал за незаконен сайт за продажба на лекарстваИАЛ подаде сигнал за незаконен сайт за продажба на лекарства

ИАЛ подаде сигнал за незаконен сайт за продажба на лекарства

от 09 сеп 2025г.Прочети повече
Метформин за пациенти с диабет променя нивата на някои метали в кръвтаМетформин за пациенти с диабет променя нивата на някои метали в кръвта

Метформин за пациенти с диабет променя нивата на някои метали в кръвта

от 09 сеп 2025г.Прочети повече
Комбинирано лекарство за отслабване постига по-добри резултати от „Оземпик“Комбинирано лекарство за отслабване постига по-добри резултати от „Оземпик“

Комбинирано лекарство за отслабване постига по-добри резултати от „Оземпик“

от 09 сеп 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Добра майка ли съм - проучване на momfident.io

преди 12 дни, 36 мин.

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 55 дни, 2 часа и 56 мин.
Всички

АНКЕТА

На каква възраст е вашият личен лекар?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХИПОХЛОР РАЗТВОР ПРИ КОЖНИ РАЗДРАЗНЕНИЯ И АКНЕ CLINISOOTHE+ 250 мл

ДРЕНАКС ФОРТЕ МЕТАБОЛ ФАСТ саше * 20

КАЗАБЛАНКА СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ НАБУК/ВЕЛУР СИН 200 мл

РЕСПИВАКС таблетки 50 мг * 30

L-АРГИНИН капсули 500 мг * 50 HOLLAND & BARRETT

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЛИВУРОН ХЕПА капсули * 24 НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 09 сеп 2025г. в 15:39:45

УРИНАЛ АКУТ таблетки * 10 ВАЛМАРК

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 09 сеп 2025г. в 15:38:07

ЦИНАРИЗИН таблетки 25 мг * 50 ИНБИОТЕХ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 09 сеп 2025г. в 15:37:38

СОЛИНГЕН МАГНУМ НЕРЪЖДАЕМА ПИНСЕТА СЪРЦЕ 068

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 09 сеп 2025г. в 15:27:50

НОЛИПРЕЛ таблетки 2.5 мг. * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 09 сеп 2025г. в 15:26:38
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival