Пуканки от кашкавал

Знаем, че очаквате да видите някоя рецепта за класически царевични пуканки с различни подправки и сирена. Но не - представяме ви пуканки от кашкавал и кашкавалът е тяхната единствена съставка! Събудихме ли интереса ви? Вижте как да ги приготвите!
Необходими продукти:
- 100 грама твърдо сирене по избор - чедър, твърд кашкавал, грюер, ементал, пармезан и др.
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на малки кубчета с размери под сантиметър. Подредете парченцата в тава, застлана с кухненска хартия, и ги покрийте със салфетка.
Оставете ги на стайна температура да се сушат в продължение на 48 часа. Загрейте фурната на 200 градуса и сложете в нея тавата с кашкавалчетата, които трябва да се пекат точно 3 минути.
Това е! Имате вече вкусни кашкавалени пуканки!
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: lowcarb-nocarb.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Домашен кашкавал с извара и масло
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Бутер банички с шунка и кашкавал
Коментари към Пуканки от кашкавал