Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Пуканки от кашкавал

Пуканки от кашкавал

Пуканки от кашкавал - изображение

Знаем, че очаквате да видите някоя рецепта за класически царевични пуканки с различни подправки и сирена. Но не - представяме ви пуканки от кашкавал и кашкавалът е тяхната единствена съставка! Събудихме ли интереса ви? Вижте как да ги приготвите!

Необходими продукти:

  • 100 грама твърдо сирене по избор - чедър, твърд кашкавал, грюер, ементал, пармезан и др.

Начин на приготвяне:

Нарежете кашкавала на малки кубчета с размери под сантиметър. Подредете парченцата в тава, застлана с кухненска хартия, и ги покрийте със салфетка.

пуканки от кашкавал

Оставете ги на стайна температура да се сушат в продължение на 48 часа. Загрейте фурната на 200 градуса и сложете в нея тавата с кашкавалчетата, които трябва да се пекат точно 3 минути.

пуканки от кашкавал

Това е! Имате вече вкусни кашкавалени пуканки!

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: lowcarb-nocarb.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноСнимки